Recensie Hugo

Joop begeleid vanuit een hele vriendelijke en mannelijke energie waardoor het heel veilig voelt om je als man kwetsbaar op te stellen. Na de opstelling voelde ik mij opgelucht en bevrijd waardoor ik nu meer kan zijn wie ik ben.

De kunst is om stevig op jouw plek te staan. En iedereen en alles die ook bij het systeem horen hun plek te gunnen, zonder oordeel en verantwoordelijkheid te gaan dragen voor wat niet van jou is.

jouw persoonlijke familieopstelling

Om mij heen begon ik haarscherp te zien dat binnen iedere familie destructieve patronen van de een op de andere generatie worden doorgegeven.

De afgelopen jaren heb ik inmiddels meer dan honderdvijftig familieopstellingen mogen begeleiden.

Een opstelling is een uiterst effectieve methode om inzicht te krijgen in een systeem.
Er wordt gekeken naar het enorme web van personen en gebeurtenissen binnen het familiesysteem en het effect dat zij hebben op verleden, heden en toekomst.
Ook is het mogelijk een specifieke vraag of probleem in te brengen.
Ik begeleid jou voorbij je intellect naar de gebieden van je onderbewustzijn.

We gaan er vanuit dat je beïnvloed wordt door alle ‘systemen’ waar jij onderdeel van bent.
Denk bijvoorbeeld aan je eigen familie, maar ook de organisatie waarin jij werkt.
Jouw plek binnen zo’n systeem beïnvloedt (veelal onbewust) wat jij doet én hoe jij je tot anderen verhoudt. Een opstelling geeft inzicht in waar jouw belemmeringen vandaan komen.
Het doel is om jou op de juiste plek binnen het systeem te krijgen.

Familieopstelling, systemische opstelling, systemisch werk, Joop de Bruin

150 + systemische opstellingen 

Een vertrouwde en veilige setting

Ontmoet de begeleiders

Liza Salimans links & Joop de Bruin rechts.

Familieopstellingen, Joop de Bruin, stevig op je plek

De afgelopen jaren hebben Liza en Joop inmiddels vele familieopstellingen mogen begeleiden. Een warm duo dat met liefde en aandacht jou ontvangt. 

7 redenen om een opstelling te doen

  1. Als je steeds tegen dezelfde problemen/uitdagingen aanloopt in je leven, kan een familieopstelling helpen om inzicht te krijgen in de onderliggende oorzaak.

  2. Wanneer je conflicten hebt met familieleden of andere belangrijke personen in je leven die je niet hebt kunnen oplossen, kan een familieopstelling helpen om jouw innerlijke houding te veranderen.
  3. Gevoelens van angst, depressie of eenzaamheid: Als je gevoelens hebt die je niet begrijpt of niet kunt plaatsen, kan een familieopstelling helpen om de oorzaak van deze gevoelens te achterhalen.

  4. Tijdens een familieopstelling worden onzichtbare patronen zichtbaar gemaakt, wat het makkelijker maakt om deze te hanteren.
  5. Uitdaging met zelfacceptatie. Als je moeite hebt om jezelf te accepteren zoals je bent, kan een familieopstelling helpen om de oorzaken van deze problemen te begrijpen en groeien in zelfacceptatie en eigenwaarde.
  6. Je wordt je niet alleen bewust van de dynamiek binnen jouw familiesysteem op een rationeel niveau, maar voelt dit ook in je lichaam.
  7. Ervaar de potentie die in jou aanwezig is. 

Praktische informatie

Locatie Amsterdam of Veenendaal Prijs losse opstelling
Persoonlijke familieopstelling € 300,-

Interesse? 

Wil jij een familieopstelling plannen? Of heb je er vragen over? Plan dan hieronder een telefonische afspraak in.